Refan | Ptuj | Supernova

Parfumerija, kjer vas v trenutku prevzamejo sveže, sladke in zapeljive dišave. Privoščite si originalne točene parfume po ugodni ceni v parfumski hiši Refan.

Refan

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Lepota
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Lepota

Zbudite čute v objemu francoskih parfumov Refan

Poudarite strast, zapeljivost ali nežno plat svoje osebnosti. Parfum je skrbno izbran modni dodatek, ki ne le dopolni slog, temveč nas že s kapljico omamne dišave popelje na popolnoma osebno doživetje. Na prodajnem otoku parfumske hiše Refan v Supernovi Ptuj vas pričakuje skrbno izbrana selekcija najbolj priljubljenih parfumov parfumske hiše. Kakovostni in obstojni parfumi Refan združujejo najbolj prestižne parfumske esence francoske parfumerije. V njih lahko zaznate sladke nežne note vanilje, orhideje in magnolije, eleganco sandalovine, mošusa in jasmina, zapeljivost bergamotke in pačulija ter še številne ekspresivne note eteričnih esenc. Že z enim samim nanosom boste v vašem najljubšem parfumu Refan lahko uživali ves dan, v nasprotju od dražjih parfumov priznanih blagovnih znamk pa vas parfumi Refan razvajajo z občutno nižjimi cenami.

Poleg izbrane ponudbe ženskih in moških parfumov si v Refanu lahko privoščite tudi kakovostno kozmetiko iz najboljših sestavin, kot so karitejevo maslo, arganovo olje in celo izvleček polžje sline. Izberite esenco svojega dne in uživajte v francoskih parfumih Refan.

Refan – simbol ugleda in kakovosti

Refan je vodilna parfumska blagovna znamka v svetovnem merilu, ki v svoje parfumerije prinaša kakovostne parfume po izjemno ugodnih cenah. Kdor pravi, da so poceni parfumi vedno slabe kakovosti, se moti. Izdelava Refanovih izdelkov je zmes velike strasti do znamke, vrhunskih inovacij, pridobljenega dolgoletnega strokovnega znanja in izkušenj, opazovanja trendov in tržnega povpraševanja ter iskanja najboljših rešitev za potrebe potrošnikov. Refan sodeluje z največjim in najprestižnejšim proizvajalcem parfumskih esenc, podjetjem MANE Fills, ki proizvaja parfume tudi za številne znane prestižne znamke parfumov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1871 kot družinsko podjetje v kraju le-Bar-sur-Loup na jugu Francije, danes pa je globalno prisotno s 25 proizvodnimi obrati in 47 centri za raziskave in razvoj.

Vsi parfumi Refan vsebujejo kakovostne, koži prijazne in neškodljive naravne sestavine in so proizvedeni pri znanem in priznanem proizvajalcu z zagotovljeno kontrolo kakovosti. V parfumskih hišah Refan pa jih boste vedno lahko kupili po dostopnih cenah.