Kopitarna Sevnica | Ptuj | Supernova

Legendarne cokle in še veliko več! V Kopitarni Sevnica vas čaka unikatna modna obutev za prosti čas, copati in certificirana zaščitna poklicna obutev. Privoščite si udobje na vsakem koraku.

Kopitarna Sevnica

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Udobna in kakovostna obutev za vso družino

Stopite v Kopitarno Sevnica in odkrijte mehko ergonomsko obutev, v kateri boste želeli hoditi ves dan! Ročno izdelana obutev Kopitarne Sevnica je narejena iz skrbno izbranih naravnih materialov, kot so les, pluta in usnje. Še posebej les, zaščitni znak Kopitarne, je odličen toplotni izolator in vpija vlago, tako da stopala dihajo in se ne potijo. Značilno kopito je anatomsko oblikovano tako, da se popolnoma prilagaja stopalu in zagotavlja udobje tudi po dolgem nošenju. V priljubljenih coklah in drugi obutvi Kopitarne Sevnica se boste počutili, kot da bi lahkotno stopali po mehkem oblaku udobja!

Široka ponudba trgovine v Supernovi Ptuj poleg cokel z anatomskim lesenim podplatom obsega še unikatno kolekcijo ročno izdelane obutve, pestro izbiro hišnih copat, udobno obutev za prosti čas Comfort, lahkotno poletno obutev ter natikače. Značilno kakovost Kopitarne Sevnica boste našli v kolekcijah za ženske in moške ter prikupni kolekciji otroške obutve. Linija Professional pa prinaša poklicno obutev za zdravnike, medicinske sestre, gostince, frizerje in vse, ki pri delu več ur preživijo na nogah. Certificirana lahka poklicna obutev zaščitne kategorije 2 Kopitarne Sevnica je že vrsto let prva izbira številnih poklicev.

Sto let razvoja, ki se čuti na vsakem koraku.

Ob koncu 19. stoletja je nemška družina Winkle realizirala svojo poslovno idejo in razširila svoje poslovne aktivnosti tudi na področju Slovenije. Tako so leta 1886 v Sevnici ustanovili podjetje za proizvodnjo čevljarskih kopit, k čemur pa so pripomogli tudi bližnji gozdovi, saj so čevljarska kopita izdelovali iz lesa. Danes pa postopek izdelave kopit poteka po sodobnih postopkih in z napredno tehnologijo.

Postopoma so razširili svojo ponudbo, proizvodnja pa je temeljila na izdelavi obutve iz naravnih materialov kot so les, pluta in usnje. Njihovo obutev odlikuje modno in vsakdanje oblikovanje, kar je primerno za različne potrebe in namene. Kopitarna Sevnica izdeluje predvsem hišno obutev, cokle, zaščitno poklicno obutev, udobno obutev ter ročno izdelano obutev, to so predvsem razni natikači, copati, sandali in klasični čevlji.