Verdi | Ptuj | Supernova

Restavracija, kjer vse diši po Italiji. Okusite omamne pice, testenine in druge mediteranske jedi. Na voljo so tudi zajtrki in sveže pripravljene malice, tako da nikoli ne boste lačni!

Verdi

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Italijanska restavracija z igrivo dušo in okusnim menijem

Stopite v restavracijo Verdi in že takoj vas bodo prijetne arome okusne hrane ponesle iz nakupovalnega centra Supernova Ptuj v najbolj domače kotičke Italije. Na pestrem meniju vas razveselijo slastne pice, različne vrste testenin, lazanje, sveže solate, burgerji, zrezki po vaši želji in okusne sladice za sladko popestritev vašega obroka. Seveda pa ne gre brez toplega nasmeha prijaznega osebja, ki vas bo s hitro postrežbo in lahkotnim vzdušjem tako navdušilo, da si boste zaželeli še.

Poleg redne »a la carte« ponudbe si lahko v jutranjem času med 8:00 in 11:00 privoščite okusen topel zajtrk ali »brunch«. Vprašajte za posebno ponudbo za zajtrk, naročite si okusno kavo Julius Meinl in prebudite vse svoje čute s kozarcem sveže iztisnjenega pomarančnega soka. Takoj se boste počutili bolje. Vsak dan iz restavracije zadišijo tudi sveže pripravljene malice bogatega okusa in po zelo ugodni ceni. Od 10:00 pa vse dokler ne zmanjka, se lahko pogrejete z odličnimi dobrotami na žlico, na meniju pa je vedno tudi nekaj čisto posebnega, tako da se odlične hrane nikoli ne boste naveličali!

Restavracija Verdi vas vedno navduši s pravimi italijanskimi okusi

Ime, ambient, temperament in hrana. V novi restavraciji Verdi vse kriči po Italiji in izžareva pravo mediteransko vzdušje. Utečena ekipa restavracije dan za dnem obiskovalcem nakupovalnega centra pričara pristno atmosfero in prepričljive okuse Italije, ob katerih se tudi največjim gurmanom pocedijo sline.

V sproščenem in intimnem prostoru restavracije se boste prijetno počutili tudi, če pridete sami ali v dvoje, po želji pa pripravijo tudi pogostitve za večje družbe, kjer ne bo manjkalo okusne hrane, dobre pijače in pravega italijanskega razpoloženja.