Hiša daril | Ptuj | Supernova

V Hiši daril boste vedno našli najboljše ideje za darila. Praktična, smešna, zapeljiva in preprosto najlepša darila vam tudi lepo zavijejo. Ko nimate idej, pa podarite darilni bon za nepozabno doživetje.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izvirna darila, ki vedno presenetijo

Darilo za rojstni dan, obletnico ali poroko – ko ste v dilemi, kaj podariti, vam Hiša daril v Supernovi Ptuj vedno priskoči na pomoč s čudovitimi idejami za darilo in navdihom, kako najdražje presenetiti. Skodelice z napisi, smešne majice, dekorativni izdelki, kozmetika, brisače in drugi tekstil, posebni darilni izdelki … V bogati ponudbi trgovine boste zagotovo našli darilo za vsako priložnost in vsak okus. Darilo vam glede na priložnost tudi zavijejo in aranžirajo, tako da bo presenečenje zares popolno. Ko potrebujete hitro darilo, so na voljo darilni aranžmaji in darilni seti, v prodaji pa imajo tudi darilne bone za več kot 1.000 različnih doživetij s področja wellnessa, kulinarike, adrenalina, razvajanja, masaže, nege telesa, otroške zabave …

V ponudbi Hiše daril še posebej izstopajo smešna darila za 18., 30. ali 50. rojstni dan, lepa darila za diamantno, srebrno ali zlato poroko, romantična in zapeljiva darila za valentinovo ter številna tematska darila za pomembne obletnice in druge priložnosti. Obiščite trgovino tudi v prazničnem času in se predajte čarobnemu božičnemu vzdušju. Za praznike boste našli bogata darila za božič in novo leto, kot tudi številna majhna presenečenja po ugodni ceni, ki bodo izstopala pod novoletno jelko.

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.