DZS | Ptuj | Supernova

Bogata ponudba knjigarne in papirnice DZS prinaša nekaj za vsak okus. Učbeniki, priročniki, knjige, slovarji, zemljevidi, šolske potrebščine, pisarniški material ter igrače in darila za popoln nakup.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

DZS prinaša vse za šolo, pisarno in vašo knjižno zbirko

Skočite v knjigarno in papirnico DZS ter opravite šolske nakupe na enem mestu! Poleg šolskih učbenikov in delovnih zvezkov s seznama vašega šolarja so v prodajalni v nakupovalnem centru Supernova Ptuj na voljo tudi najnovejše kolekcije šolskih potrebščin s priljubljenimi trendovskimi motivi in risanimi junaki. Najmlajši bodo preprosto uživali, ko si bodo lahko izbrali kakovostno šolsko torbo ali nahrbtnik, peresnico, šolske zvezke, barvice, mape in vse, kar bodo uporabljali v novem šolskem letu. V ponudbi je tudi širok izbor pisarniškega materiala ter pripomočkov za pisarno in ustvarjanje, s katerim si polepšate dan med študijem, na delovnem mestu ali pri številnih hobijih.

Vsi, ki ne morete brez dobre knjige, pobrskajte po obširni zbirki literature. Privoščite si odlično poletno branje ali izberite knjigo, s katero se boste zabubili pod toplo odejo. Se boste danes odločili za ljubezenski roman, kriminalko ali biografijo? V prodajalni DZS vas razveselijo tudi številni slovarji, zemljevidi, leksikoni in priročniki. Vzemite v roke kuharsko knjigo in začnite ustvarjati v kuhinji ali spoznajte novo filozofijo življenja na svoji poti osebne rasti. Papirnica ponuja tudi odlične ideje za darilo, kot so priljubljene igrače in didaktične igre, plišasti medvedki in drugi prikupni darilni izdelki.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.