Zlatarstvo Tofant | Ptuj | Supernova

Najlepši zaročni in poročni prstani, verižice, zapestnice, uhani, popravilo nakita, izdelava štampiljk in pokalov, menjava in odkup zlata ter graviranje. Zlatarstvo Tofant vas pospremi v najlepših trenutkih življenja.

Zlatarstvo Tofant

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Ujemite srečo z bleščečim nakitom Zlatarstva Tofant

Nakit je za vedno, še posebej tisti, podarjen iz srca. V Zlatarstvu Tofant cenijo vaše najbolj pomembne trenutke, zato boste v ponudbi trgovine v Supernovi Ptuj našli le skrbno izdelan nakit z bleščečimi detajli in popolnim dizajnom, ki daje pečat avtentičnosti. Pustite se zapeljati po vznemirljivi zgodbi čudovitih kreacij iz rumenega, belega ali 'rose gold' zlata, jekla, srebra in drugih plemenitih kovin. Poleg očarljivih uhanov, zapestnic, verižic, ogrlic in drugih modnih dodatkov, so glavna zvezda zlatarne dih jemajoči zaročni in poročni prstani. V široki kolekciji prstanov iz rumenega, belega in rdečega zlata, kirurškega jekla, titana in srebra boste zagotovo našli tistega, ob katerem boste z navdušenjem dahnili svoj večni 'da'. In ko imate v mislih nekaj zares posebnega, nakit izdelajo tudi po naročilu oziroma želji stranke.

V poslovalnici Zlatarstva Tofant izvajajo tudi razna popravila zlatega in srebrnega nakita, odkup in menjavo starega zlata ter luknjanje ušes. Za popolno darilo ob posebnih priložnostih nudijo graviranje na različne materiale, tako da lahko unikatno osebno sporočilo napišete na nakit, ure, kristal, jedilni pribor, napisne ploščice in še več. Izdelajo tudi štampiljke in najrazličnejše pokale, v ponudbi prodajalne pa so na voljo tudi kristalni izdelki Rogaška Kristal.

Zlatarstvo Tofant je družinska tradicija z ljubeznijo do zlata

Zlatarstvo Tofant je družinsko podjetje, ki ga vodi že četrta generacija nadarjenih zlatarjev in oblikovalcev nakita. Od leta 1948, ko je z veliko ljubezni do zlata in ustvarjanja lepega nakita nastala prva zlatarska delavnica, Zlatarstvo Tofant prinaša bleščečo piko na i vsem vašim pomembnim trenutkom.

Prvi v družini zlatarjev je bil Ivan Štandekar z zlatarsko delavnico v Ljubljani. Tukaj je strast do zlatarstva začutil sin Milan Tofant, ki je leta 1965 odprl svoj lokal na Ptuju. Tradicijo na ptujskih tleh nadaljuje njegov sin Bojan Tofant, ki je leta 1981 zaključil zlatarsko šolo v Celju in se izučil za zlatarja in graverja. Kmalu je zlatarsko in graversko dejavnost razširil še na izdelavo štampiljk in pokalov. Družinsko tradicijo ohranja hči Maja Tofant, ki s sodobnim navdihom nove generacije nadgrajuje zlatarsko obrt. Po uspešno zaključeni zlatarski šoli v Celju in šoli za umetnost in obrt v italijanski Vicenzi se posveča predvsem risanju in oblikovanju nakita, kot nova sila družine pa vodi tudi najnovejši zlatarski lokal Zlatarstva Tofant v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj.