Galileo | Ptuj | Supernova

Poudarite svojo elegantno plat z moško obleko Galileo. Moška moda za samozavestne sodobne moške s prefinjenim okusom. Poleg oblek Galileo ponuja srajce, kravate, obutev in izbrane modne dodatke.

Galileo

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
2+1 brezplačno
Akcija v trgovini Galileo
Velja od: 3. april 2024

V trgovini Galileo se je začela akcija: 2+1 brezplačno na vse! Izberi 3 artikle, plačaj samo 2, najcenejšega pa ti podarimo!

*Akcija velja od 28.3. do 11.4.2024. Akcije in popusti se ne seštevajo in se med seboj izključujejo. Popust v višini najcenejšega artikla se obračuna na blagajni. Akcija ne velja na majice in srajce iz asortimana basic ter na boksarice, puloverje in jope.

 

Moška obleka Galileo pusti vtis ob vsaki priložnosti

Za vsak dan, poslovne priložnosti ali poseben dogodek, kot je maturantski ples ali poroka – kakovostna, lepo krojena moška obleka Galileo je nepogrešljiv modni kos vsakega moškega. Izrazite sebe, svoj šarm in edinstveno osebnost v obleki, ki je krojena za uspeh. Modne kolekcije Galileo v butični trgovini nakupovalnega centra Supernova Ptuj prinašajo klasično eleganco ter obenem v garderobo sodobnega moškega vnašajo najnovejše trende moške svečane elegance, poslovnega sloga in sproščenega športno-elegantnega sloga za prosti čas. Izberite obleko, v kateri se boste počutili samozavestno, odločno in suvereno v široki ponudbi klasičnih in modnih moških oblek vrhunske kakovosti.

Popoln slog pravega moškega nadgradi široka ponudba kakovostnih moških srajc za posebne priložnosti in vsak dan, moški čevlji, ki se lepo ujemajo z oblekami, ter številni modni dodatki. Kravate in metuljčki, kravatne igle, manšetni gumbi, sončna očala in ure bodo poskrbeli, da vaš slog ne bo ostal neopažen.

Galileo – vse za moškega na enem mestu

Galileo je hrvaška blagovna znamka, ki že od samega začetka s skrbno izbranim dizajnom in kakovostnimi materiali prinaša svetovne trende moške mode v garderobo sodobnega moškega. Skozi leta se je Galileo razvil v priznano kakovostno blagovno znamko, ki zaseda sam vrh v ponudbi moške mode. Modna znamka je v Slovenijo prišla leta 2015, bogato ponudbo pa lahko dobite na že več kot 11 prodajnih mestih. Uspešno sodelovanje z modno znamko Galileo gradi tudi priljubljen nekdanji slovenski smučar Jure Košir.

Galileo prinaša celovito modno ponudbo za vsakega moškega. Obleke, jakne, srajce, hlače, puloverji, T-shirt majice, čevlji, ure, očala, pasovi … ustvarjajo popoln moški slog in prinašajo vse za moškega na enem mestu. Znamka Galileo slovi predvsem po vrhunsko krojenih kakovostnih moških oblekah, ki poudarjajo moškost. Galileo pooseblja moškega 21. stoletja, poslovneža s smislom za urbani modni slog in eleganco. Seveda pa so v ponudbi tudi oblačila za bolj sproščen, športno-elegantni slog.