Orsay | Ptuj | Supernova

Mlada, samozavestna in polna navdiha –moda Orsay je namenjena sodobni ženski, ki išče popoln slog po ugodni ceni. Odkrijte najnovejše trende oblačil, obutve in modnih dodatkov.

Orsay

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Vedno aktualne in izvirne kolekcije Orsay so namenjene sodobni ženski

Svet Orsay v Supernovi Ptuj je pravi raj za sodobno žensko. Moda brez kompromisov med popolnim videzom in ugodno ceno vnaša najnovejše svetovne trende v prikupne kolekcije oblačil, obutve in modnih dodatkov z značilnim podpisom Orsay. V trgovini Orsay vas bodo vedno razveselila privlačna in kakovostna oblačila, v katerih se boste počutile samozavestno, uspešno in predvsem ženstveno. Orsay razume želje in življenjski slog mladih ambicioznih žensk, zato v vašo garderobo prinaša moderne silhuete, eleganco in priljubljene modne trende. Od uglajenega poslovnega sloga z elegantnimi oblačili za v pisarno do lahkotnih poletnih oblek s priljubljenimi cvetličnimi vzorci, popolnega 'casual' sloga s T-shirt majicami, mehkimi puloverji in jeans hlačami in ne nazadnje glamuroznih oblek, v katerih boste izstopale ob posebnih priložnostih – v Orsayu boste vedno našle modne kose, ki poudarijo vašo čudovito osebnost.

Za popolno garderobo v vsakem letnem času so tu še kolekcija osnovnih oblačil, ki nikoli ne grejo iz mode, udobna obutev ter modni dodatki, kot so šali, nakit in torbice. Uživajte v izvirnih modnih kombinacijah po privlačni ceni, zaupajte modnim oblačilom Orsay.

Orsay – ženstvena moda, ki se ji ne morete upreti

Orsay je eno najhitreje rastočih modnih podjetij z ženskimi oblačili, ki ima v Evropi več kot 400 trgovin. Odlikuje ga trendovska moda, pestra izbira in ugodne cene oblačil, obutve ter modnih dodatkov.

Pri znamki Orsay redno spremljajo modno dogajanje in popolnoma razumejo, da se potrebe žensk po modnih oblačilih in dodatkih spreminjajo glede na čas v letu, svetovne trende in dogajanje v njihovem življenju. Ravno zaradi tega prinaša blagovna znamka v svoje trgovine vsak mesec nove kolekcije s svežimi in izvirnimi modnimi oblačili, ki odlično izpopolnjujejo ženski modni slog.

V ozadju vsake kolekcije Orsay stoji skupina modnih raziskovalcev, ki z oblikovalci in produktnimi menedžerji ustvarja modna oblačila in dodatke z mislijo na uporabnost in nošenje mode. Oblačila Orsay so tako narejena za sodobno žensko in njen življenjski slog. Dobro utečen sistem ustvarjanja mode pa zagotovi, da najnovejši trendi pridejo v trgovine hitro in po ugodni ceni.