Interspar | Ptuj | Supernova

Vedno sveža in raznolika ponudba živil ter bogat izbor izdelkov za dom, osebno nego in prosti čas. V trgovini Interspar lahko izbirate med priznanimi blagovnimi znamkami in lastnimi kakovostnimi znamkami SPAR.

Interspar

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Sodobna trgovina z bogato ponudbo po ugodni ceni

Dobrodošli v prijetnem ambientu trgovine Interspar, kjer svoje nakupe opravite hitro in po ugodni ceni. Na bogato založenih policah trgovine v Supernovi Ptuj vas pričaka izjemna ponudba priznanih blagovnih znamk živil, potrjena kakovost izdelkov Spar ter široka ponudba neživilskih izdelkov za osebno nego in gospodinjstvo, tehničnih in športnih izdelkov, tekstila ter igrač. Vedno sveža ponudba vas bo navdušila, akcijske cene in številne ugodnosti pa vas bodo prepričale, da se boste v trgovino z veseljem vračali.

V trgovini Interspar posebno pozornost namenjajo svežemu programu. Kakovost ponudbe sadja in zelenjave preverjajo vsaki dve uri, kar zagotavlja vedno sveže izdelke, polne vitaminov in mineralov. Privoščite si tudi dobrote iz delikatese, sveže meso, odlične sire ter dnevno sveže pečen kruh in pecivo iz Sparove pekarne. Ste že poskusili kakovostno blagovno znamko Spar? V linijah izdelkov Spar Natur*Pur, Spar BIO, Spar Vital in Spar Free Form vas bodo navdušili okusni izdelki po smernicah zdrave prehrane ter brez glutena in laktoze. Ko se želite malce razvajati, izberite izbrane okuse Spar Premium, za najbolj ugodne nakupe po izjemno nizki ceni pa so tu osnovni izdelki Spar S-Budget. Predložite svojo kartico zvestobe SPAR plus ob vsakem nakupu za številne ugodnosti, vse akcije in znižane cene pa poiščite v katalogu ugodnosti Spar.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Interspar sodijo med največje trgovine podjetja SPAR Slovenija v sodobnih nakupovalnih centrih. Prinašajo več kot 32.000 izdelkov, od živil do vseh potrebščin za življenje, delo in prosti čas.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.

Novice
Koristne informacije
Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje
22. april 2024

V Sparu verjamejo, da vsak korak v smeri zelenega razvoja šteje, zato so združili moči z Ekologi brez meja in skupaj pripravili nekaj novega.

Za svetovni dan Zemlje, ki ga obeležujemo v ponedeljek, 22. 4., so izdali Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje. V njem najdete zakladnico okolju prijaznih nasvetov in koristnih informacij, kako lahko v Sparu nakupujete trajnostno, zahvaljujoč ponudbi izdelkov in storitev, ki vam je tam na voljo. S pomočjo vodnika lahko preverite, ali ste na področju trajnostnega nakupovanja šele na začetku svoje poti, se morda že znajdete na enem izmed srednjih nivojev ali pa imate trajnostne prakse v malem prstu in ste že zeleni mojster. Vodnik vsebuje konkretne nasvete, ki vam glede na oddelek v trgovini, na katerem se nahajate, pomaga, kako nakupovati še bolj trajnostno. 

Tudi vi prelistajte nov Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje in z njegovo pomočjo postanite zeleni mojster trajnostnega nakupovanja!