Loterija Slovenije | Ptuj | Supernova

Le kdo ne pozna priljubljenih iger Loto, Euro Jackpot ali 3×3? Ko imate srečen dan, se oglasite v Loteriji Slovenije, kjer vas čakajo hitre srečke in igre na srečo s privlačnimi denarnimi dobitki.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Poskusite svojo srečo z igrami Loterije Slovenije

Sledite trenutnemu navdihu in vplačajte svoje srečne številke v Loteriji Slovenije! Morda je ravno danes sreča na vaši strani in glavni dobitek ali nagrada iz bogatega nagradnega sklada bo vaša. V poslovalnici Loterije Slovenije v nakupovalnem centru Supernova Ptuj lahko sodelujete v vseh najbolj priljubljenih igrah na srečo, kot so Loto, Euro Jackpot, Vikinglotto, 3×3, TikiTaka ter številne druge hip igre. Preverite lahko tudi, ali je vaša srečka dobitna. V primeru manjših dobitkov dobite svojo nagrado izplačano takoj. Za vse neučakane so v poslovalnici na voljo še nagradne srečke s takojšnjim dobitkom, kot so Mega Huda Renta, Astroskop, Legende, Čarobnice, Zlata, Novoletka, Hitrih 300 € in še več. Zaupajte svoji sreči in takoj osvojite bogato nagrado.

Manjši dobitki do vključno 299,99 € niso obdavčeni, medtem ko so dobitki v vrednosti 300 € ali več obdavčeni po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo. Ta na dobitek obračuna 15-% davek, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Dobitkov ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine.

 

 

 

 

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.