Bar Code | Ptuj | Supernova

Odpočijte si ob okusni kavi, toplih napitkih in osvežilnih pijačah. Med nakupovanjem obiščite lokal Bar Code in se prepustite užitku.

Bar Code

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Bar Code vam pripravi najboljšo kavo v centru

Začnite dan s polno dozo energije ob najboljši kavi ali se nagradite z okusnim koktajlom za uspešno opravljene nakupe. Bar Code je prijeten lokal v nakupovalnem centru Supernova Ptuj, kjer vam vsak dan postrežejo z bogatim menijem kav, toplih napitkov in osvežilnih pijač. Ustavite se in pokramljajte s prijatelji ali pa si preprosto privoščite okusen trenutek zase. Ne glede na to, ali je vaša najljubša izbira espresso, cappuccino ali kava z mlekom, boste v Bar Code doživeli pravo eksplozijo kavne arome. Obiščite priljubljen lokal in odkrijte, zakaj je ravno pri njih najboljša kava v centru.

Bar Code vas razvaja z udobjem in vrhunsko postrežbo

Vsak dan vas v lokalu Bar Code pričaka prijazna in hitra postrežba. Prijetna ekipa natakarjev ne samo pripravi najboljšo kavo, temveč vam tudi v vsakem trenutku postreže s prijaznim nasmehom. Tudi, ko je za vami težek dan in si želite zgolj nekaj miru, vam Bar Code obrne dan na bolje! Usedite se v modernem notranjem prostoru kavarne ali uživajte na prijetni terasi. V Bar Code vedno poskrbijo za popolno razvajanje svojih strank.