Cvetličarna Roža | Ptuj | Supernova

Prodaja cvetja in lončnic, izdelava cvetnih aranžmajev in aranžiranje daril. V Cvetličarni Roža vam pripravijo najlepši šopek za rojstni dan, poročno dekoracijo ali žalni program.

Cvetličarna Roža

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Popoln cvetlični aranžma za vse priložnosti

Šopek rož ali že samo en cvet vedno polepša dan. Zato se v nakupovalnem centru Supernova Ptuj le ustavite v Cvetličarni Roža, kjer vam bodo ustvarili sanjski šopek za vsako priložnost. Izberite svoje najljubše cvetje in pustite cvetličarkam, da izrazijo svojo mojstrsko ustvarjalnost. Od klasičnih rdečih vrtnic do nežnih marjetic, tulipanov in eksotičnega cvetja – vsak šopek Cvetličarne Roža je unikat in zgodba zase.

V cvetličarni imajo tudi bogate izkušnje s cvetličnimi dekoracijami, saj redno pripravljajo različne aranžmaje za podjetja in prireditve. S cvetjem okrasijo prireditvene odre, prodajne salone, pisarne, recepcije, poskrbijo za lepo dekoracijo vašega doma in seveda krasno zavijejo in aranžirajo darila. V cvetoč navdih odenejo tudi vaš posebni dan, kot je recimo okrogla obletnica ali poroka. Se pripravljata na usodni 'da'? V Cvetličarni Roža izdelajo popoln poročni šopek, ki bo poudaril lepoto in sijaj neveste, cvetlično dekoracijo prostora in romantične cvetoče oboke po najnovejših poročnih trendih.

Ko se morate posloviti od svojih najdražjih, pa se lahko zanesete na široko ponudbo žalnega cvetja. Žalne vence, sveče, ikebane in druge žalne aranžmaje prilagodijo vašim željam in obenem svetujejo, katero cvetje je najprimernejše za vaše slovo od ljubljene osebe.

Obiščite cvetličarno, kjer vas vedno pričaka nasmeh in cvetoče razpoloženje!

Brez Rože vam nekaj manjka

Z bogato ponudbo cvetja, dodelanim čutom za estetiko in vedno novimi idejami, kako s cvetjem polepšati dan, Cvetličarna Roža razvaja stranke s Ptuja in okolice že več kot 30 let. Od leta 1986, ko se je odprla prva cvetličarna na Slovenskem trgu na Ptuju, ljubezen do cvetja in aranžiranja lepih cvetličnih kreacij prinaša zadovoljstvo prav vsaki stranki, ki se oglasi v cvetličarni. Priljubljena mestna cvetličarna je odprla še podružnico v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj. Od takrat vas razvaja s krasno izložbo najlepšega cvetja prav vsak dan med vašimi dnevnimi nakupi.

Vsi zaposleni v Cvetličarni Roža redno izpopolnjujejo svoje znanje in raziskujejo najnovejše tehnike cvetličnega aranžiranja, saj želijo svoje stranke vedno presenetiti s čim novim in nenavadnim. Ponudba cvetličarne sledi najnovejšim trendom, seveda pa nikoli ne manjka večnih klasik, s katerimi ne morete zgrešiti. Sveže rezano cvetje se prilagaja sezoni in posebnim priložnostim – ne spreglejte bogate zimske ponudbe za božično dekoracijo in krasnega pomladnega cvetja, ki takoj prinese žarek sreče v vaš dom.