Telemach | Ptuj | Supernova

Najboljši paketi storitev za televizijo, internet in mobilno telefonijo po ugodni ceni. Na prodajnem otoku Telemach lahko sklenete naročniško razmerje, odkrijete novosti v ponudbi ali izberete nov pametni telefon.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Vse telekomunikacijske storitve Telemach na enem mestu

Ustavite se pri prodajnem otoku Telemach v nakupovalnem centru Supernova Ptuj in odkrijte svet celovite telekomunikacijske ponudbe po najbolj ugodni ceni. Od televizije do interneta in neomejene mobilne telefonije, Telemach vam omogoča, da za vrhunske storitve plačate manj. Prijazni svetovalci vam bodo predstavili najnovejšo ponudbo in možnosti naročniških paketov, ki vključujejo vse, kar potrebujete za delo, prosti čas in zabavo.

Zagotovite si brezskrbno uporabo pametnega telefona in drugih mobilnih naprav z ugodnimi naročniškimi paketi mobilne telefonije. Neskončni pogovori in sporočila, izjemna hitrost prenosa podatkov mobilnega interneta ter vam prilagojene dodatne storitve bodo zadovoljili tudi najbolj zahtevne uporabnike. Odločite se lahko za vezavo naročniškega razmerja in si privoščite najnovejše mobilne telefone, kot so iPhone, Huawei, Samsung Galaxy, Sony, Xiaomi, in druge po akcijski ceni in s plačilom na obroke. Če združite vse storitve v en paket, pa še dodatno prihranite! GIGA omrežje s hitrostjo prenosa podatkov do 1 Gb/s, video storitve EON, razširjena programska shema z vsemi najbolj gledanimi TV programi … Ustvarite svojo Telemach izkušnjo in uživajte v vrhunskem omrežju.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.