Tom Tailor | Ptuj | Supernova

Trendovska oblačila in modni dodatki za popoln videz vsak dan. Moda s podpisom Tom Tailor je sproščena, kakovostna in udobna.

Tom Tailor

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Do -50%
Akcija v trgovini Tom Tailor
Velja do: 23. april 2024

Popusti od 30 % do 50 % na redne cene spomladanske kolekcije

Tom Tailor je nova klasika urbane mode

Oblačila, ki jih boste z veseljem nosili, ker so modna, kakovostna in udobna. V trgovini Tom Tailor boste ljubitelji 'casual' sloga našli široko izbiro sproščenih oblačil za prosti čas in raznoliko jeans kolekcijo, ki s svojo preprostostjo prinaša val večne klasike. Oblačila Tom Tailor se odlično kombinirajo z različnimi modnimi trendi, zato bodo kmalu postala najljubši modni kos v vaši garderobi. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ptuj vas bo vsako sezono razveselila z novo modno kolekcijo znamke in osnovno redno kolekcijo oblačil za ženske in moške, kot tudi prikupno otroško kolekcijo Tom Tailor Kids.

V ponudbi trgovine boste našli dinamična in barvita oblačila ter modne dodatke za vsak dan. Izberite svoje nove najljubše kavbojke, poletno obleko, modne hlače, majice z dolgimi in kratkimi rokavi, T-shirt majice z izvirnimi potiski, jakne, trenčkote, puhovke, elegantne plašče ter svoj slog dopolnite z ruto, kapo, šalom, torbico in s številnimi modnimi dodatki po zadnji modi. Poleg redne kolekcije Tom Tailor je v trgovini na voljo tudi mladostna kolekcija Tom Tailor Denim. Jeans hlače, srajce in druga jeans oblačila se odlično kombinirajo s 'hoodie' jopicami in večnim karo vzorcem iz kolekcije.

Klasični modni kosi s Tom Tailor podpisom kakovosti

Tom Tailor je blagovna znamka, ki prisega na klasične modne kose in visokokakovostne materiale, zato z njimi dosežemo popolnoma naravno eleganco in vsakdanji videz. Namenjena je tistim, ki cenijo klasiko in ne podležejo hitri modi in minljivim modnim trendom dragih blagovnih znamk. Tom Tailor ponuja oblačila, v katerih se boste nedvomno vedno počutili udobno in sproščeno. Svetovno znana nemška blagovna znamka je bila ustavljena leta 1962 v Hamburgu in je trenutno prisotna na trgih v 35 državah po vsem svetu.

Družina Tom Tailor je sestavljena iz različnih kolekcij, zato lahko vsak član družine najde tisto, ki je zanj primerna. Poleg kakovostnih in trajnih oblačil modne kolekcije ponuja znamka Tom Tailor še kolekcijo modnih dodatkov, ki zajema torbe in torbice, športno kolekcijo, čevlje, usnjene izdelke, parfume, nogavice, nakit, očala, pasove, perilo, ure in kopalke.