Baby Center | Ptuj | Supernova

Največja otroška trgovina v Sloveniji z vrhunsko ponudbo za nosečnice, dojenčke in otroke do 14 let. Skrbno izbrana kakovost, varni materiali in najširša izbira za čudovito otroštvo.

Baby Center

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Popusti
Do -30%
Popust na oblačila in obutev v Baby Centru
Velja do: 17. junij 2024

Od 13. do 17. junija lahko izkoristiš NORO UGODNOST na oblačila in obutev.

  • 2 kosa oblačil ali obutve = 20% POPUSTA
  • 3 kosi oblačil ali obutve = 30% POPUSTA

Velja za poljubne kombinacije oblačil in obutve po rednih cenah.

Dnevi dojenčkov
Posebna akcija za člane Baby Center kluba!
Velja do: 17. junij 2024

Izkoristi 15% popust na celotno kategorijo BC Baby, vključno z avtosedeži, vozički, pohištvom in pripomočki – samo za člane kluba!

-30%
Medsezonski popusti v Baby Centru
Velja od: 23. maj 2024

Je tvoj otrok zopet prerastel vsa oblačila? Superge, ki ste jih pravkar kupili pa so premajhne?

Ne skrbi, v Baby Centru so se začeli popusti na oblačila in obutev s kar 30% znižanjem.

Priskrbi svojemu malčku nove pomladne kose barvnih oblačil in športne copate po znižanih cenah.

Obiščite nas v trgovini Baby Center ali na www.babycenter.si.

Nosečka
Ste v veselem pričakovanju?
Velja od: 21. september 2023

Pričakovanje novega družinskega člana je čarobni čas in edinstvena izkušnja vseh bodočih staršev. Je tudi čas, ko se vam porodi cela vrsta vprašanj.

V Baby Centru so nakupi lažji

Potrebujete otroško modo, pohištvo za otroško sobico, čudovite igrače ali morda nove zimske otroške čevlje? Baby Center vam olajša izbiro ter na enostaven način približa izjemno široko in pestro ponudbo. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ptuj ponuja vse za otroka in čudovito otroštvo, pregledno združeno v treh produktnih linijah:

  • BC play s celotno paleto igrač za dojenčke in otroke do 10 leta starosti,
  • BC baby, ki ponuja vrhunske pripomočke, pohištvo in opremo za dojenčke ter
  • BC style, ki združuje udobna oblačila in obutev za dojenčke in otroke do 10 leta starosti.

Z izbrano ponudbo v vsaki liniji BC by Baby Center boste vedno našli kakovost, zanesljivost in pestrost, ki jo potrebujete tako za dojenčke kot tudi za mlajše najstnike. Pomemben del ponudbe pa predstavlja še oddelek za bodoče mamice, kjer najdete vse potrebno za brezskrbno in prijetno nosečnost.

Dobrodošli v družini Baby Center

Družina je najdragocenejša in tako zelo pomembna za varno in sproščeno odraščanje. Vsak dan znova so družine z otroci, ki bodo nekoč zrastli v izjemne posameznike, znamki Baby Center navdih in vir neizmerne inspiracije. Zato so pri snovanju široke in kakovostne ponudbe usmerjeni v najnovejše trende ter dobro poznavanje otroškega sveta in starševstva.

S celovito ponudbo, ki zagotavlja varnost, prijetno udobje in sproščeno igrivost, želi Baby Center biti tudi v prihodnje prva izbira v otroškem svetu. Za vse družine, velike ali majhne. Pomemben del uspeha znamke je tudi celovita strokovna podpora, ki odpira pot v zadovoljno nosečnost, varno in igrivo otroštvo ter veselja polno starševstvo.

Pri Baby Centru cenijo in spoštujejo prav vsako bodočo mamico, starše in vse, katerih svet se vrti okoli najmlajših, ter so izjemno ponosni, da jim le-ti zaupajo že 30 let.

Novice
Torkovi popusti
Hura za dojenčke, hura za starše, hura za Hura klub!
11. junij 2024

V Klubu Baby Center so pripravili novo ugodnost – Hura klub za vse, ki pričakujete otročička ali imate doma že malčka do enega leta starosti, ter vam pomaga prihraniti pri nakupu vsega, kar potrebujete za novega družinskega člana.

Prav vsak Hura torek boste uživali v ekskluzivnem 10 % popustu na izbrane izdelke za dojenčke – od oblačil in igrač do vozičkov in pohištva. V posebnih ugodnostih boste uživali eno leto od datuma včlanitve. Hura klub pa ne prinaša le prihrankov. Omogoča tudi dostop do ekskluzivnih ponudb, nasvetov in dogodkov Hura znanje, ki so namenjeni bodočim staršem in staršem malčkov. Tako boste vedno na tekočem z novostmi in trendi, ki vam bodo pomagali pri skrbi za vašega otroka.

Za nogometno vzdušje
Pripravljeni na nogometno prvenstvo?
11. junij 2024

Tudi tvoja družina komaj čaka začetek nogometnega prvenstva? Hitro po navijaške drese za malčke in dojenčke v Baby Center, da boste skupaj navijali za naše nogometaše. Ne pozabi še na nogometno žogo, gol, sličice in nalepke za album. Pridi v Baby Center po vse, kar potrebuješ za pravo nogometno vzdušje.

Več >

Vozički marele
Veliki primerjalni test z Ajdo Sitar Žumer
29. maj 2024

Se pripravljate na počitnice, voziček v katerem ste otroka vozili naokrog prvih nekaj mesecev pa je postal prevelik, da bi ga lahko skupaj s preostankom prtljage spravili v prtljažnik avtomobila? Če je tako, je čas za nakup manjšega in lažjega vozička, vozička marele.

Za lažjo izbiro novega marela vozička smo z Ajdo Sitar Žumer naredili primerjavo kar 14 vozičkov.

Preberi in poglej si vse o vozičkih marela, na kaj biti pozoren pri izbiri in kateri bi bil najbolj primeren za tvojega otročka na https://www.babycenter.si/strani/vozicek-marela-majhen-lahek-in-zlozljiv

Potem pa hitro po svojega favorita v tvojo najbližjo Baby Center poslovalnico.

Poplave
Baby Center na pomoč družinam z dojenčki in majhnimi otroki
10. avgust 2023

Nedavne katastrofalne poplave so prizadele tudi najbolj ranljive med nami – družine z dojenčki in malčki. Mnogi med njimi so izgubili streho nad glavo, varno domače okolje; starši so ostali brez osnovnih pripomočkov za nego, najmlajši pa brez svojih najljubših igrač.

V želji, da bi karseda velikemu številu družin vsaj malo olajšali nepredstavljivo stisko, smo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pripravili materialno humanitarno akcijo za družine, prizadete v poplavah.

Pomoči najbolj potrebnim bomo donirali:

  • pleničke za najmlajše,
  • otroška oblačila in obutev,
  • različno opremo in pripomočke ter
  • igrače.

Ker pa bi resnično želeli, da pomoč pride v prave roke, se obračamo na vse vas. Če ste med tistimi, ki vas je ujma prizadela, ali poznate družino, ki pomoč potrebuje, vas pozivamo, da se preko elektronske pošte info@zpms.si obrnete neposredno na Zvezo prijateljev mladine Slovenije, in sporočite kaj je tisto, kar bi najbolj potrebovali.

S skupnimi močmi bomo poskrbeli, da bo materialna pomoč čim prej prispela do prizadetih v karseda velikem številu in prinesla staršem ter najmlajšim vsaj malo tolažbe v teh izjemno težkih trenutkih.

Baby Center je del odraščanja generacij otrok že več kot 30 let, zato posebej sočustvujemo z vsemi družinami in upamo, da bomo s humanitarno akcijo vsaj malo omilili stisko, v kateri so se znašle.

Vse dobro vam želimo.

Vaš Baby Center