Skiny | Ptuj | Supernova

Kakovostno in udobno spodnje perilo, ki se odlično prilega telesu. SKINY prinaša privlačne modrčke, spodnje hlače, kopalke, pižame in oblačila za prosti čas v vašo garderobo.

Skiny

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Počutite se udobno v svoji koži s spodnjim perilom SKINY

Pozabite na tiščanje, srbenje ali neudobne elastike, v spodnjem perilu SKINY se boste počutili naravnost fantastično. Spodnje perilo SKINY, narejeno iz kakovostnih, skrbno izbranih materialov, je oblikovano z mislijo na nošenje in udobje. Preprosto in brez odvečnih dodatkov. Ko ga oblečete, boste dobili občutek druge kože. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ptuj ponuja najnovejše kolekcije mladostnega in visokokakovostnega perila za ženske in moške, kakor tudi priljubljene kolekcije kopalk, pižame in oblačila za prosti čas.

Poiščite novo najljubše spodnje perilo v kolekcijah, ki se popolnoma prilegajo vsakemu telesu in nudijo nepopisno udobje nošenja. V ponudbi za ženske boste našli vrhunske mehke in podložene modrčke, nedrčke na trikotnik, udobne spodnje hlačke, tangice, brazilke, bodije, kombineže, spodnje majice, bikini in enodelne kopalke, spalne srajce, pižame in veliko udobnih oblačil za prosti čas. Moški pa boste zagotovo uživali v popolni mehkobi in udobju kakovostnega spodnjega perila, boksaric, spodnjih hlač, spodnjih majic, T-shirt majic, pižam ter seveda v barviti ponudbi kopalk, ki obsega klasične plavalne kopalke, boksarice in modne kopalne hlače. SKINY je sinonim za udobje, oblecite ga tudi vi!

SKINY = SKIN for You

Zmotno je prepričanje, da je spodnje perilo SKINY namenjeno samo suhljatim postavam. Blagovna znamka SKINY zagovarja svobodo in udobje vsakomur, ne glede na postavo. SKINY je za vse in v sebi zadržuje naravno željo po življenju. Že od samega nastanka leta 1986 je želela blagovna znamka SKINY biti drugačna, in taka je še danes. SKINY kolekcije so sveže, udobne, preproste in oblikovane tako, da jih z veseljem nosite in takoj vzljubite. Tako, kot druga koža, v kateri se počutite udobno, svobodno, samozavestno in brez omejitev. Od tu tudi izvira ime SKINY – 'SKIN for You'.

Trgovine SKINY so v Sloveniji del prodajne mreže podjetja Rebel, katerega sta leta 1992 ustanovila 'upornika', sestra in brat, Zdenka in Borut Benko. Podjetje Rebel ponuja spodnje perilo, nogavice in modne dodatke, ki so blizu mladim. To odraža tudi izbor blagovnih znamk, ki jih podjetje zastopa in prodaja. Poleg blagovne znamke SKINY so to še Salsa, Huber, Falke, Desigual, Esprit, United Colors of Benetton, Jockey, Roeckl, Capo, Magistral in številne druge.