Evitel Telekom | Ptuj | Supernova

Sklenite ali podaljšajte naročniško razmerje za telefonijo, internet in televizijo, spremenite naročniški paket ali kupite mobilni telefon v akcijski ponudbi. Evitel je pooblaščeni posrednik Telekoma Slovenije.

Evitel Telekom

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Tehnika

Celotna ponudba Telekoma Slovenije tudi v Supernovi Ptuj

Izkoristite najnovejše ugodnosti Telekoma Slovenije kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Ptuj. Vsa aktualna ponudba največjega slovenskega operaterja je na voljo v poslovalnici Evitel Telekom. Privoščite si internet, televizijo in mobilno telefonijo po najbolj ugodni ceni. Evitel ponuja sklepanje in podaljšanje naročniških razmerij, podpis aneksa k naročniški pogodbi za spremembo naročniškega paketa, boljšo storitev ali večjo hitrost prenosa podatkov, prenos svoje telefonske številke v omrežje Telekom Slovenije in številne druge storitve. Prijazni svetovalci vam bodo predstavili vse najnovejše storitve, televizijo prihodnosti NEO ter vse napredne funkcije za pametni dom.

V poslovalnici Evitel lahko kupite najnovejše pametne telefone, kot so iPhone, Samsung, Huawei in drugi v aktualnih Telekom akcijah, ter številne mobilne aparate v redni prodaji. Akcijske cene lahko izkoristite z vezavo naročniškega razmerja, svoj nov mobilni telefon pa kupite na obroke. Na voljo je tudi dodatna oprema za mobilne telefone, kot so zaščitna stekla, polnilci in ovitki, prenosni računalniki, navigacijske naprave, računalniška oprema in druga zabavna elektronika.

Na priročnih lokacijah Evitela so storitve Telekoma Slovenije vedno dostopne

Evitel je pooblaščeni posrednik za družbo Telekom Slovenije. Na štirih uspešnih prodajnih mestih ponuja celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev največjega operaterja v Sloveniji. Ponudbo Evitel Telekom lahko najdete na prodajnih mestih v Supernovi Qlandia Ptuj in Supernovi Qlandia Kamnik ter na prodajnih mestih v Lenartu in Gornji Radgoni.

Telekom Slovenije je eno vodilnih omrežij pri uvajanju in povezovanju novih generacij mobilnih in fiksnih komunikacij, sistemske integracije, storitev v oblaku ter multimedijskih vsebin. Kot vodilno in najbolj napredno omrežje v Sloveniji zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Najsodobnejše komunikacijske storitve obsegajo od interneta v največjem optičnem omrežju v Sloveniji s hitrostjo prenosa podatkov do 10 Gb/s, mobilnih paketov za različne profile uporabnikov, fiksne telefonije in napredne televizije s paketi NEO do gostovanja za ugodno komunikacijo v tujini in inovativnih rešitev za pametni dom. Na voljo so tudi predplačniški paketi Mobi in številne mobilne storitve, ki vam olajšajo dan. Omrežje Telekom Slovenije vsak dan uporablja približno milijon uporabnikov. Je napredno, varno, zanesljivo in pokriva več kot 98 % prebivalstva, zato ga uporabljajo tudi drugi operaterji v Sloveniji.