Simple | Ptuj | Supernova

SIMPLE rešitev za urejene lase vsak dan. V frizerskem salonu si lahko privoščite modno striženje, barvanje las in oblikovanje po zadnjih trendih, in sicer po ugodni ceni in brez dolgega čakanja.

Simple

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Popolna nega las in vrhunske storitve v frizerskem salonu SIMPLE

Za popolno preobrazbo ne potrebujete veliko – le obisk pri vrhunskih frizerjih salona SIMPLE v nakupovalnem centru Supernova Ptuj. Mlada ambiciozna ekipa mojstrov striženja in koloracije je vedno polna novih idej, kako tudi najbolj neukrotljive lase urediti po najnovejših trendih. Redno se izobražujejo na strokovnih seminarjih in so vedno na tekočem z najnovejšimi tehnikami striženja, zato jim le zaupajte modno spremembo svoje pričeske. Ko imate v mislih točno določeno pričesko ali želite modno svetovanje, izkušeni frizerji bodo vedno poiskali pričesko, ki vam pristaja ter poudari vaš slog in osebnost.

Od spenjanja las v pričesko za posebno priložnost do osvežitve lasnih konic, krajšanja frufruja in fen pričeske, v ponudbi ptujskega salona je na voljo vrsta kakovostnih frizerskih storitev: zahtevno modno striženje, barvanje las, tudi s posebnimi tehnikami, kot je balayage, lasni podaljški, otroško striženje, moško striženje, urejanje brade in brkov ..., skratka vse, kar potrebujete za popoln videz. Da bodo lasje še lepši in bolj sijoči, vas v salonu razvajajo s profesionalno lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's in Davines. Pridite v salon SIMPLE, kjer vas lepo uredijo, brez dolgih čakalnih vrst in po ugodni ceni.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.