Zlatarna Celje | Ptuj | Supernova

Nakit, ki seže naravnost v srce. Zlato, srebro in diamanti se prepletajo v široki izbiri brezčasnega nakita s podpisom elegance Zlatarne Celje.

Zlatarna Celje

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Popoln nakit za vsako priložnost

Eleganca je vedno v modi. Še posebej pri izbiri nakita. Ko želite prstan, verižico ali uhane, ki bodo z vami 'za vedno', je Zlatarna Celje v Supernovi Ptuj pravi naslov. Široka izbira raznolikih kolekcij prestižnega nakita se razprostira vse od preprostih minimalnih zapestnic do diamantnih zaročnih prstanov in glamuroznih ogrlic, ki vedno pritegnejo pogled. Rumeno zlato, belo zlato, rose gold ali morda bolj dostopen srebrni nakit? Prav vsak kos nakita je pri Zlatarni Celje kakovostno izdelan do zadnjega detajla. Veliko izbiro nakita za vsak dan najdete tudi v kolekciji Lencia, ki poleg nakita iz jekla ponuja še kakovostne ročne ure.

V poslovalnici v nakupovalnem centru Supernova Ptuj lahko naročite vgravirane poročne prstane v različnih kombinacijah zlata, izberete čudovita darila za svoje najdražje ter koristite različne storitve, kot so luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ter čiščenje nakita. Potrebujete izvirno idejo za darilo za posebne priložnosti? Podarite zlat ali srebrn 'Cekin za spomin' s personaliziranim sporočilom, ploščico naložbenega zlata 'Moj zlati gram' ali verižico z imenom. Navdušite se nad elegantnim nakitom vrhunske kakovosti Zlatarne Celje.

Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja nakit in ure za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.