Lekarne Ptuj | Ptuj | Supernova

Vse za vaše zdravje vas čaka v poslovalnici Lekarn Ptuj. Zdravila na recept in brez recepta, vrhunska kozmetika, prehranska dopolnila, medicinski pripomočki in še več. V lekarni nudijo tudi farmacevtsko svetovanje.

Lekarne Ptuj

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 14.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Lekarne Ptuj vedno poskrbijo za vaše zdravje

Lekarne Ptuj so znane po tem, da s prijaznostjo in strokovnim pristopom poskrbijo za vaše farmacevtske potrebe. Tudi poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Ptuj prinaša vse, kar potrebujete za zdravje, nego in dobro počutje. Poleg predpisanih zdravil na recept in magistralnih zdravil so v lekarni na voljo zdravila brez recepta za domače zdravljenje simptomov sezonskih bolezni, lajšanje bolečin in drugih lažjih zdravstvenih težav, kakovostni medicinsko-tehnični pripomočki, sanitetni material, izdelki za nego in varovanje zdravja ter homeopatska in veterinarska zdravila.

Med obiskom lekarne se za nasvet le obrnite na prijazne farmacevte, ki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede farmacevtske oskrbe in zdravil. Z bogatim strokovnim znanjem vam bodo svetovali glede izbire zdravila, stranskih učinkov ali ustreznih lekarniških izdelkov za okrepitev imunskega sistema, zaščito pred soncem ali nego občutljive kože dojenčka. V poslovalnici Lekarn Ptuj je na voljo tudi široka ponudba prehranskih dopolnil z vitamini in minerali za zdravje in dobro počutje ter vse najbolj priljubljene blagovne znamke lekarniške kozmetike, kot so Eucerin, Vichy, La Roche-Posay in druge. Z namenom promocije zdravja v Lekarnah Ptuj izvajajo meritve krvnega tlaka, sladkorja v krvi in telesne teže, v lekarno pa lahko prinesete tudi odpadna zdravila s pretečenim rokom.

Lekarne Ptuj so zakladnica zdravja z dolgo tradicijo

Ko govorimo o varovanju zdravja in preventivi, so Lekarne Ptuj ena temeljnih ustanov, ki so z obširno bazo znanja, usposabljanjem kadrov in drugimi viri pripomogle k razvoju lekarniške mreže v regiji. Še pred 50 leti je bila lekarna Ptuj edina lekarna za širše področje, ki ga danes pokrivajo tako javni zavod Lekarne Ptuj kot Lekarna Ormož in zasebne lekarne. Lekarne Ptuj delujejo na širšem območju Spodnjega Podravja s tremi lekarnami na Ptuju ter lekarnami v Majšperku, Kidričevem, Gorišnici, Vidmu pri Ptuju ter na Destrniku. V vseh lekarnah delajo visoko strokovno usposobljeni magistri farmacije in farmacevtski tehniki, zato boste v Lekarnah Ptuj vedno dobili kakovostna zdravila in druge izdelke z nasvetom za pravilno, varno in učinkovito uporabo. Vse lekarne so tudi verificirane in sledijo najvišjim lekarniškim standardom.

Farmacevti Lekarne Ptuj se aktivno vključujejo v programe promocije zdravja, kot so tedni zdravja, pisanje člankov in sodelovanje v medijih, predavanja ter številne preventivne akcije za ohranjanje zdravja. Kot usposobljeni mentorji pa sodelujejo tudi pri praktičnem usposabljanju dijakov srednje farmacevtske šole in študentov farmacije.