Hervis | Ptuj | Supernova

Boste danes izbrali tek, kolesarjenje, plavanje ali morda fitnes? Z največjo ponudbo priznanih športnih znamk vas Hervis opremi za prav vsak šport!

Hervis

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Uživajte v aktivnem življenju s kakovostno opremo, oblačili in obutvijo Hervis

Tekmovalno ali rekreativno, Hervis vas opremi za vse športne podvige. Raziščite svet športa v nakupovalnem centru Supernova Ptuj in se pustite navdušiti široki ponudbi priznanih športnih blagovnih znamk. Vsako sezono vas pričakajo nove kolekcije športne mode za ženske, moške in otroke ter udobna športna obutev za najljubše aktivnosti. Izberite tekaške copate glede na način teka, superge za prosti čas, treking obutev, pohodniške čevlje, natikače in drugo obutev ter si privoščite udobje gibanja s funkcionalnimi oblačili, športnimi majicami, pajkicami, kratkimi hlačami, trenirkami, vetrovkami, hoodie jopicami in še več športnimi oblačili za popoln slog med rekreacijo in treningom.

Poleg športne mode so v Hervisu na voljo tudi najnovejši trendi fitnes, kolesarske in tekaške opreme ter pripomočki za trening doma. Izberite novo fitnes napravo, opremo za jogo, pilates ali funkcionalni trening, privoščite si nove uteži ali uživajte v skupinskih športih s kakovostno žogo za košarko, nogomet ali odbojko. Bi raje skočili na kolo, igrali golf, smučali, kampirali ali odveslali po krasnem jezeru? Hervis vas opremi za to in še več! V sezoni si lahko v Hervisu izposodite smuči ali SUP desko, na voljo pa so tudi kakovostne storitve, kot so montaža in servis koles, napenjanje teniških loparjev ter servis smuči in snežnih desk.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.