Office&More | Ptuj | Supernova

Papirnica, ki prinaša več izbire in več ugodnosti! V Office&More poiščite vse za šolo, pisarno, ustvarjanje in prosti čas. Na voljo so tudi šolske torbe in nahrbtniki, potovalna galanterija, lepa darila in še več.

Office&More

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Super ugodni šolski nakupi in še več v Office&More

Ni lepšega, kot začeti šolsko leto ali novo službo s kompletom novih zvezkov, svinčniki in rokovnikom, ki vas bo dan za dnem spremljal na poti k uspehu. Ko napoči čas za šolske nakupe ali potrebujete pisarniške potrebščine, vam Office&More ponudi najboljšo kakovost po najbolj ugodni ceni! Papirnica v nakupovalnem centru Supernova Ptuj je bogato založena s šolskimi potrebščinami, pisarniškim materialom in številnimi pripomočki, ki vam bodo polepšali dan. Izberite zvezke, mape in beležke z najlepšimi motivi, kakovostne barvice, nalivna peresa, peresnice in vse pripomočke za šolo ter vse skupaj pospravite v trendovsko šolsko torbo ali nahrbtnik. Ne spreglejte privlačnih kolekcij s priljubljenimi junaki, ki vas vsako leto razveselijo tik pred skokom v šolo!

Poleg izdelkov za šolo in pisarno vas v papirnici Office&More pričaka široka izbira poslovne in potovalne galanterije. Z novo poslovno torbo, elegantnim nahrbtnikom za računalnik ali modnim kovčkom bo vsak poslovni izziv veliko bolj sproščen. Veliko zanimivih izdelkov vas bo navdušilo tudi v darilnem programu in ponudbi za prosti čas. Poiščite izvirno darilo v ponudbi papirnice, plišastih igrač, skodelic in veliko drugih drobnih pozornosti. Ne zamudite številnih akcij za še bolj ugodne nakupe!

Office&More – več izbire, več ugodnosti, več sloga

Podjetje Arcon, d. o. o., s trgovinami Office&More in Bags&More prinaša široko ponudbo papirnice in modne galanterije na slovenski trg. Prepoznavni zaščitni znak »&More« se uveljavlja kot zagotovilo visoke kakovosti po prijazni ceni. Podjetje je uradni zastopnik več kot 30 priznanih blagovnih znamk, med drugimi Roncato, Eastpak, Picard, Valentino, Nici, Fila, Esprit, Desigual, Nike, adidas, Dakine, Reebok, Delsey, Swissbrand, Anekke in s.Oliver. Danes lahko ponudbo podjetja najdemo v več kot 65 poslovalnicah, od tega 30 v papirnicah Office&More.

Office&More je specialist pisarniškega materiala, šolskih potrebščin, promocijskih in poslovnih daril, modne galanterije in darilnega programa. Še posebej priljubljene so atraktivne šolske kolekcije s slovenskimi ikonami, kot sta Luka Dončić in Lepa Afna, na voljo pa so tudi vrhunske blagovne znamke Pilot, Jolly, Edding, Hama, Totto, Aero, Giotto idr. Slogan podjetja »Več za Vas« nakazuje najširšo ponudbo tako glede izbire kot kakovosti in cene. Uspeh dosega s premišljeno izbiro blagovnih znamk ter izvirnimi lastnimi prodajnimi linijami, s katerimi se odziva na spremembe na trgu ter sledi modnim smernicam.