New Yorker | Ptuj | Supernova

Mladi obožujejo modo, ki odraža njihovo življenje. To je New Yorker – urbana moda po zadnjih trendih svetovnih metropol. Trendovska oblačila in modni dodatki po dostopni ceni.

New Yorker

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Izpopolnite svojo garderobo z ulično modo New Yorker

Začutite utrip urbane kulture in se predajte ustvarjanju svojega popolnega sloga. V trgovini New Yorker boste našli vse najnovejše trende ulične mode, ki se odlično kombinirajo in zlijejo v edinstveno modno zgodbo, krojeno za vaše življenje in vaš vsakdan. Aktualne kolekcije vedno zaživijo s kultnimi modnimi kosi trendovskih subkultur in ikoničnimi motivi pop kulture. Tu so še jeans kolekcija, 'casual' kolekcija za prosti čas ter izbrane obleke za zabave in posebne priložnosti.

Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ptuj bo takoj postala navdih za garderobo, vredno več kot milijon všečkov. V široki ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za samozavesten in drzen slog, ki ne sledi pravilom, temveč jih ustvarja: kavbojke, jeans jakne, kariraste srajce, T-shirt majice s potiskom, mini obleke, krila, trendovske hlače, puloverji, jopice, plašči, športna oblačila, spodnje perilo predstavljajo le del obsežne izbire ženske in moške mode. Svoj slog poudarite še s torbico, supergami, kapo, šalom, nakitom in številnimi drugimi modnimi dodatki. Da je moda New Yorker mladim še bolj privlačna, poskrbijo nizke cene, v času sezonskih razprodaj in raznih akcij pa bodo vaši modni nakupi izjemno ugodni. Se vidimo v trgovini New Yorker, kjer kraljuje urbana moda.

Včeraj na modni stezi – danes že v trgovini New Yorker

Nemška modna hiša New Yorker je zagotovo eno vodilnih modnih podjetij za mlade v Evropi, ki svoji ciljni skupini (od 19 do 39 let) ponuja modne kolekcije visoke kakovosti in po ugodnih cenah. Oblikovalci poskrbijo, da stranke v trgovinah čakajo najnovejši modni trendi, ne le oblačil, temveč tudi modnih dodatkov in spodnjega perila.

Na prodajnih policah New Yorkerja vas čaka pestra izbira blagovnih znamk, kot so Amisu, Smog, Fishbone, Fishbone Sister, Censored (spodnje perilo) in Accessories (modni dodatki). New Yorker vas obleče od glave do pet za vsako priložnost – v poslovnem svetu ali na zabavah ob koncu tedna.