Addiko Bank | Ptuj | Supernova

Skočite na banko in hitro uredite potrošniški kredit, varčevanje, plačilo na obroke ali pa naročite novo kreditno kartico. Addiko Bank prinaša finančne storitve za preprosto in učinkovito bančno poslovanje.

Addiko Bank

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Hitro in preprosto do kredita ali plačilne kartice pri Addiko Bank

Odkrijte svet bančnih storitev Addiko Bank in vaše finance bodo takoj jasne in preproste! Med nakupovanjem v Supernovi Ptuj se ustavite pri prijaznih bančnih svetovalcih v poslovalnici banke. Predstavili bodo bogato ponudbo bančnih storitev in pomagali poiskati najboljše finančne rešitve za vas. Izberite ugodne stanovanjske kredite za nakup ali gradnjo novega doma ali priročen hitri potrošniški kredit za nepredvidljive stroške. Uredite plačilo na obroke, sklenite varčevanje za brezskrbno starost in odkrijte sodobne storitve za preprosto bančno poslovanje.

Addiko Bank – preproste in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža, ki ima ključne trge na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori pod skupno krovno družbo Addiko Bank AG, katere sedež je na Dunaju, Avstrija. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan. Addiko Bank tako zagotavlja kakovostne storitve, ki izhajajo iz potreb strank, se zavzema za stalno izboljšanje teh in njihovo prilagajanje trenutnim spremembam na trgu.

Addiko Bank sledi filozofiji »raje malo stvari počnemo odlično kot veliko stvari dobro«. Zato pri banki ne nudijo celovitega spektra bančnih storitev, temveč zgolj tiste storitve, ki strankam prinašajo večjo dodano vrednost. Tako zagotavljajo kakovost, lažje sprejemanje finančnih odločitev in varne storitve. Če iščete banko, ki je osredotočena na učinkovitost, jasne in razumljive storitve ter krajše čakalne vrste, je Addiko Bank prava izbira za vas.