Addiko Bank | Ptuj | Supernova

Hitre in enostavne bančne storitve za vas. Ko potrebujete gotovinski kredit, plačilo na obroke ali novo kreditno kartico, je Addiko banka pravi naslov.

Addiko Bank

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Med nakupi uredite še svoje finance

V poslovalnici Addiko banke lahko priročno uredite vse bančne obveznosti kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Ptuj. Prijazni svetovalci vam bodo predstavili sodobne bančne storitve Addiko banke in vam pomagali poiskati pravo finančno rešitev za vaše potrebe.

Se odločate za večji nakup? Pri Addiko banki lahko sklenete gotovinski kredit le v nekaj minutah, brez dolgoveznih postopkov in odvečne dokumentacije. V poslovalnici lahko uredite tudi plačilo na obroke ali naročite novo kreditno kartico, s katero si olajšate nakupe. Preverite odlično ponudbo osebnega bančništva in izberite paket finančnih storitev po vaši meri. Za enostavno in hitro urejanje osebnih financ sta na voljo tudi spletna in mobilna banka z naprednimi digitalnimi storitvami.

Addiko banka – preproste in zanesljive bančne storitve z dodano vrednostjo

Addiko Bank AG je bančna mreža s sedežem na Dunaju v Avstriji, ki ima ključne trge v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori. Ključ svojega uspeha gradi Addiko Bank na ustvarjanju vrednosti za stranke in se osredotoča na tisto, kar je strankam res pomembno – hitre, preproste, zanesljive in učinkovite bančne storitve za vsak dan.

Addiko banka zagotavljanja učinkovite in napredne rešitve za stranke tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi. Torej na lokacijah, kjer opravljamo dnevno rutino nakupov in ostalih opravkov ter posledično potrebujemo storitev, ki nam v trenutku reši finančne zagate.