Mr. Pet | Ptuj | Supernova

Mr. Pet dobro pozna želje vaših hišnih ljubljenčkov in jih razvaja s kakovostno ponudbo hrane, opreme in igrač. Mačke, psi, ribice in druge male živali bodo kar poskočili od veselja!

Mr. Pet

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Navihani smrčki in tačke bodo navdušeni nad ponudbo Mr. Pet

Mr. Pet je vaš najboljši zaveznik, ko iščete nekaj posebnega za male hišne ljubljenčke. Ne samo, da boste v trgovini našli najširšo ponudbo kakovostne hrane, opreme in pripomočkov za male živali, prijazni prodajalci v nakupovalnem centru Supernova Ptuj vam bodo vedno pomagali in svetovali glede oskrbe in nege živali. Se pripravljate na prihod mladička v dom, potrebujete opremo za v pasjo šolo ali želite ljubljenčka zaščititi pred bolhami in klopi? Pri Mr. Petu rešijo vsako zadrego.

V obsežni ponudbi trgovine Mr. Pet boste našli vse za pse, mačke, ribe, ptice, želve, glodavce in plazilce. Svojemu ljubljenčku privoščite okusen in uravnotežen obrok s širokim izborom suhe in mokre hrane za pse in mačke priznanih blagovnih znamk, hrano za ptice in druge male živali ter posebno dietno hrano in priljubljenimi priboljški za pse in mačke. Z opremo iz Mr. Peta si lahko uredite sanjski akvarij ali eksotični terarij, trgovina pa je bogato založena tudi s pripomočki za vzgojo, nego, čiščenje in zabavo malih živali. Trendovski povodci, posode za hrano, udobna ležišča, najnovejše igrače, kakovostni praskalniki za mačje kremplje in še več vedno postavijo udobje in srečo ljubljenčka na prvo mesto.

V Mr. Petu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli

Mr. Pet je blagovna znamka podjetja Pet Network SI, d. o. o., ki je bilo ustanovljeno leta 2004, danes pa šteje že 26 poslovalnic po vsej Sloveniji. Bistvena prednost blagovne znamke Mr. Pet je širok izbor kakovostnih izdelkov, ugodne cene, uvajanje novosti in sledenje svetovnim trendom pri oskrbi malih živali, kar kupcem omogoča možnost prilagojenega nakupa specifičnim potrebam hišnih ljubljenčkov.

V Mr. Petu je prav vsak ljubljenček del velike in ljubeče družine!