Varmix | Ptuj | Supernova

Izdelava ključev, profesionalno odklepanje vseh vrst ključavnic ter izdelava sistemov zaklepanja za najvišjo stopnjo varnosti. Varmix ponuja dostopne ključavničarske storitve.

Varmix

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran

Ko potrebujete nove ključe, zaupajte najboljšim

V Supernovi Ptuj vam nudimo tudi hitro in kakovostno izdelavo novih ključev. Podjetje Varmix, pravi strokovnjak na področju vseh vrst ključev, ključavnic in sistemov zaklepanja, ima svojo poslovalnico tudi v našem nakupovalnem centru. Ste izgubili ključe, potrebujete rezervni ključ ali ste se morda zaklenili iz svojega doma? Varmix reši vse zagate povezane s ključi in zaklepanjem (ter odklepanjem).

Izkušeni ključavničarji izdelajo vse vrste ključev. Cilindrični ključi, avtomobilski ključi z daljinskim odklepanjem, ključi za omarice in različne ključavnice, ključi za kamp prikolice, motorna kolesa, čolne in traktorje ter ključi za nabiralnike in obešanke so vam na voljo hitro in po ugodni ceni. Potrebujete dozični ključ za starinsko ključavnico? Tudi tega vam brez problema izdelajo.

Naročite lahko tudi storitve profesionalnih odklepov navadnih ključavnic ter odklepanje večtočkovnih protivlomnih ključavnic (npr. Dierre). Specializirani pa so tudi za sisteme zaklepa z različnimi funkcijami zaklepanja, generalnimi in master ključi zaščitenimi s patentom. Nudijo celovito rešitev, vključno z montažo.

Varmix ima ključ za vsako ključavnico

Varmix je družinsko podjetje, ki že tri desetletja zagotavlja kakovostne mehanske ključavnice, avtomobilske ključe ter elektronske ključavnice in kontrolo pristopa. Ključavničarske storitve Varmix odlikuje hitrost, visoka kakovost ter garancija, ki jo nudijo tako na izdelke kot storitve.

Profesionalne storitve Varmix so izjemno priljubljene, saj zagotavljajo visoko stopnjo varnosti vašega doma, poslovnih prostorov ter vozil po sorazmerno ugodni ceni. V ponudbi boste našli ključe in ostale izdelke svetovno znanih proizvajalcev, ki zagotavljajo daljšo življenjsko dobo vaših ključev in posledično večje prihranke. Podjetje veliko vlaga v kakovost ponujenih storitev, zato se tudi celotna ekipa redno izobražuje na sejmih, izobraževanjih in seminarjih, kjer pridobivajo ključna znanja za sodobne sisteme zaklepanja in nove dimenzije varovanja vaših najdražjih stvari in prostorov.