Storitve

Brezplačno parkirišče

630 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Ptuj se nahaja ob magistralni cesti Ptuj – Ormož, le 500 m stran od starega mestnega središča Ptuja. S priročno lokacijo v neposredni bližini industrijske cone je enostavno dostopen z vseh dovoznih cest proti Ptuju. Najdete nas tudi tako, da preprosto v navigacijo vnesete naš naslov Ormoška cesta 15, 2250 Ptuj.

Pred nakupovalnim centrom lahko brezplačno parkirate na 630 parkirnih mestih.

Oglejte si parkirni red.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete previjalnico ob toaletnih prostorih v prvi etaži.

Staršem in otrokom prijazno središče!

Brezplačni WiFi

Vedno povezani

Supernova Ptuj vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran ter preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na vaši dlani!

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru najdete bankomate kar dveh bank. Hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine lahko opravite na bankomatu Addiko Bank in bankomatu Nove KBM.

Poštne storitve

Poštni nabiralnik in GLS Paketomat

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Ptuj oddate ali sprejmete tako klasične pošiljke kot pakete.

Poštni nabiralnik Pošte Slovenije se nahaja pri glavnem vhodu, pri oddaji in prevzemanju najrazličnejših paketov pa vam bo zagotovo v veliko pomoč Paketomat podjetja GLS, ki se nahaja ob vhodu št. 2.

 

Darilne kartice

V Supernovi Ptuj lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Ptuj lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.