Slowatch | Ptuj | Supernova

Izpopolnite svojo garderobo s čudovito ponudbo ročnih ur, elegantnega nakita in modnih dodatkov. Za popoln videz vsak dan in ob posebnih priložnostih, Slowatch prinaša brezčasno eleganco.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Nakit in ure Slowatch odlično popestrijo vsak slog

Izberite modne dodatke, ki ne podležejo kratkoročnim modnim muham. V trgovini Slowatch svojo garderobo dopolnite z brezčasno oblikovanim modnim nakitom in ročnimi urami vrhunske kakovosti. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ptuj ima vedno pravo ročno uro za vaš slog – od klasičnih ur in kronometrov do športno-elegantnih in trendovskih ročnih ur, kot so ure Casio, ki so postale pravi hit sodobne urbane ulične scene. Poskrbite za modni detajl, s katerim boste izstopali in poudarili svojo prefinjeno, odločno, drzno ali igrivo stran. Kakovostne ure priznanih blagovnih znamk bodo še dolgo ostale stalnica vašega značilnega sloga.

Za res popoln videz Slowatch ponuja tudi izjemno selekcijo nakita. Uhani, zapestnice, prstani in verižice so narejeni iz kakovostnih materialov, odlikuje pa jih prefinjeno oblikovanje, ki se lepo spoji s sodobno modo, a obenem ohranja pridih klasike, tako da jih boste lahko še dolgo nosili. Poiščite krasne bleščeče uhane, s katerimi boste popestrili tudi najbolj preprost videz za vsak dan ali izberite glamurozne kose nakita, v katerih boste blesteli na svoj posebni dan. Priljubljen nakit in ure trgovine Slowatch so tudi izvirno darilo, zato se le oglasite v trgovini, ko želite ob rojstnem dnevu ali posebni obletnici najdražje lepo presenetiti.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.