Top Shop | Ptuj | Supernova

Izdelki iz Top Shop TV-prodaje v priročni trgovini. Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Kosmodisk, Rovus in druge priljubljene znamke prinašajo vse za dom, kuhinjo, zdravje, lepoto in prosti čas na enem mestu.

Top Shop

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Izdelki za dom Top Shop vas bodo navdušili

Želite izdelek iz Top Shop TV-prodaje kupiti brez telefonskega naročanja? Najbolj priljubljeni izdelki Top Shop so na voljo tudi v trgovini nakupovalnega centra Supernova Ptuj. Oglejte si največje prodajne uspešnice in takoj opravite nakup. Brez odvečnih telefonskih klicev, naročanja in čakanja na dostavo.

V trgovini Top Shop vam nudijo vse najnovejše izdelke za gospodinjstvo, kuhinjo, fitnes in šport, zdravje, lepoto ter prosti čas. Ljubitelji kuhanja boste uživali v ponudbi znamke Delimano. Osvojite nove kulinarične mojstrovine s kuhinjskim robotom, cvrtnikom na vroč zrak, mešalnikom Nutribullet, vrhunsko posodo in drugimi izdelki za kuhinjo. Za kakovosten spanec izberite izdelke Dormeo. Ležišča, vzglavniki, odeje, posteljnina in vse za spanje bodo odlično popestrili vašo in otroško sobo. V ponudbi trgovine boste našli tudi udobno obutev Walkmaxx, sesalnike in opremo za čiščenje Rovus, izdelke za zdravje in lepoto Wellneo ter številne Top Shop prodajne uspešnice, kot so odganjalci mrčesa, valjčki za pleskanje, pripomočki za vrtnarjenje, hlače za oblikovanje postave, oprema za trening, otroške igrače in še veliko več. Izberite ugodno kakovost za dom in prosti čas z zaščitnim znakom Top Shop.

Top Shop – od TV-prodaje do trgovine

Top Shop preko TV-prodaje prinaša številne in raznovrstne izdelke v naše domove že od leta 1996. Le kdo se ne spominja legendarnih izdelkov iz TV-oglasov, kot so Dry Cooker, pojoči božični venček, riba Boogy, ura s ptičjim petjem, Power Juicer, Kosmodisk in številni drugi. Skozi leta je Top Shop v naše domove prinesel več kot 1.000 različnih izdelkov in pisal na milijone vznemirljivih zgodb. Danes je Top Shop dobro prepoznavna znamka, ki slovi po svojih TV-oglasih in edinstvenih izdelkih, ki jih ne najdete nikjer drugje.

Poleg uspešne TV-prodaje in spletne trgovine prinaša Top Shop 17 prodajnih mest po vsej Sloveniji. Trgovine so postavljene na priročnih lokacijah in ponujajo izdelke, ki ste si jih ogledali v TV-oglasih. Včlanitev v klub zvestobe Club 5* prinaša še dodatne ugodnosti in prihranke, saj člani kluba kupujejo vse izdelke Top Shop ugodneje, po ekskluzivnih klubskih cenah s takojšnjim koriščenjem popustov.