Tally Weijl | Ptuj | Supernova

Mladostna moda, ki osvaja srca novih generacij. Tally Weijl prinaša najnovejše modne trende oblačil in modnih dodatkov po ugodni ceni.

Tally Weijl

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Popusti
Do -70%
Popusti v TALLY WEIJL
Velja od: 12. oktober 2023

Zaradi zaprtja trgovin TALLY WEIJL po Sloveniji do 70% popusta na celotno kolekcijo. Popusti veljajo do zaprtja trgovine. 

Tvoja moda za popoln ulični slog

S popolnim občutkom za urbano modo se je Tally Weijl zapisal v srca številnih modnih navdušencev. V nakupovalnem centru Supernova Ptuj boste tako vedno našli najnovejše trende po privlačni ceni, ki je prijazna tudi do denarnice mladih. Od zapeljivih in elegantnih oblek za dolge preplesane noči do jeans kolekcije s kavbojkami in majicami z dolgimi ali kratkimi rokavi za popoln 'casual' slog vsak dan. Tally Weijl slovi po udobni in drzni modi za mlade, ki vas za vsako priložnost obleče v nekaj posebnega. Pozabite na dolgčas – Tally Weijl bo v vašo garderobo prinesel val svežine in navdih za nove modne kombinacije.

Svoj edinstveni slog dopolnite še z različnimi modnimi dodatki po ugodni ceni. V trgovini Tally Weijl poiščite krasne torbice za v službo, prosti čas in posebne priložnosti ter čudovit nakit s prstani, uhani, verižicami in zapestnicami, ki poudarijo vašo osebnost. Na voljo je tudi modna obutev v značilnem Tally Weijl slogu. Najrazličnejši modeli čevljev, superg, sandalov, natikačev, salonarjev, balerink in škornjev bodo navdušili tudi vas.

Švicarska zgodba o uspehu

Leta 1984 se je pričela pisati velika zgodba o uspehu dveh strastnih in odločnih ljudi, Tally Elfassi-Weijl in njenega soustanovitelja Beat Grüringa. Bila sta prepričana, da ima vsakdo lahko dostop do najnovejših modnih trendov. V svoji mali garaži nekje v Švici je Tally pričela izdelovati svoje prve dizajne oblačil, ki sta jih nato s Fiatom dobavljala švicarskim modnim hišam in butikom. Njuna zmožnost dostave kolekcij v samo dveh do štirih tednih je bila za svoj čas revolucionarna, in "pravočasna" dostava je postala njun ključ do uspeha.

Leta 1987 sta Beat in Tally v Fribourgu (Švica) odprla svojo prvo lastno trgovino TALLY WEiJL, kar je pomenilo začetek malega modnega imperija. V naslednjih nekaj letih se je TALLY WEiJL razvil v enega izmed najboljših mednarodnih akterjev v modni maloprodajni industriji, ki je odprl več kot 100 trgovin na leto, danes pa jih ima že kot 800 po vsem svetu in 14 spletnih trgovin. Podjetje s sedežem v Baslu v Švici je še vedno v družinski lasti in šteje že preko 3000 zaposlenih.