Štiftar | Ptuj | Supernova

Izdelava vseh vrst ključev in sistemov zaklepanja. Na prodajnem otoku Štiftar poskrbite za varno zaklenjen dom, prodajajo pa tudi kakovostne ključavnice.

Štiftar

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Pri Štiftarju vam hitro izdelajo ključ za vsako ključavnico

Ključi in ključavnice Štiftar poskrbijo, da je vaše najbolj dragoceno premoženje vedno varno zaklenjeno. Na prodajnem otoku v nakupovalnem centru Supernova Ptuj vam ponujajo ključe vseh vrst za prav vsako ključavnico. Če ste izgubili ključ, se vam je ključ zlomil ali vam morda nagaja stara ključavnica prijazno vabljeni – hitro in kakovostno vam izdelajo ključ za vhodna vrata, garažo, dvorišče, kolesa, motorje, avtomobilske ključe in še več! Prijazni strokovnjaki vam bodo svetovali, priporočili kateri ključ izbrati in seveda izdelali duplikat vašega ključa, medtem ko se boste vi sproščeno sprehodili po nakupovalnem centru.

 

 

 

 

Ključi – ključavnice Štiftar nudijo kakovostno in zanesljivo storitev

Dolgoletne izkušnje specializirane prodajalne Štiftar zagotovijo varne in kakovostne rešitve za zaklepanje vašega doma, garaže, prevoznih sredstev in vsega, kar mora biti varno shranjeno. Poleg široke izbire ključev, različnih ključavnic za vse vaše potrebe in varnostnih okovij za vaš dom, vam pri prodajnem otoku v Supernovi Qlandia Ptuj nudijo tudi vrhunske ključavničarske storitve. Prijazno in strokovno osebje prodajalne Štiftar vam svetuje in izdela celovite sisteme zaklepanja, sestavi ključavnice po vaši želji, zamenja baterije na ključih z daljinskim odklepanjem  in nudi še številne druge priročne storitve. Po naročilu vam izdelajo tudi ključe za protivlomna vrata in po želji pripravijo en ključ za odklepanje več različnih vrat.