Prva liga | Ptuj | Supernova

Športna trgovina z navdihom za aktivno življenje. Prva liga ima vedno najnovejše kolekcije oblačil in obutve priznanih športnih znamk. Blestite z aktivno modo za šport in prosti čas.

Prva liga

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Najnovejši trendi športne mode adidas, Reebok, Icepeak in še več

Uživajte v športu. Prva liga poskrbi, da boste med tem videti fantastično! Bogato založena trgovina v nakupovalnem centru Supernova Ptuj prinaša najnovejše kolekcije športne mode za ženske, moške in otroke ter kakovostna oblačila in obutev za aktivno življenje. V dinamičnem ambientu trgovine odkrijte vrhunsko oblikovanje, inovativne tehnologije in sodobne materiale najnovejše športne opreme, v kateri boste kos prav vsakemu športnemu izzivu.

Široka ponudba priznanih blagovnih znamk adidas, Reebok, Icepeak, Puma, Under Armour, The North Face, Skechers in številnih drugih nikoli ne razočara. Izberite kotiček z opremo za svojo najljubšo aktivnost in se predajte pravi simfoniji športa in mode. Tekaški copati in najnovejša tekaška oprema, funkcionalna oblačila za fitnes, aerobiko, trening na prostem ali skupinske športe – Prva liga ima vedno najbolj vroče trende sezone! Ponudba športnih majic, pajkic, kratkih hlač, športnih topov, hoodie jopic, trenirk, nepremočljivih jaken, superg, pohodniških čevljev in druge športne opreme vas bo preprosto navdušila. Na voljo so tudi športne torbe in nahrbtniki, žoge za nogomet, odbojko in košarko ter priljubljene športne ure Samsung in kakovostna športna očala adidas.