Modni dodatki Limi | Ptuj | Supernova

Cenovno dostopni modni dodatki za vsak okus in vse priložnosti. Obogatite garderobo z modnimi torbicami, nakitom, šali, rutami, klobuki in še več dodatki za vsak slog.

Modni dodatki Limi

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Modni dodatki

Modni dodatki Limi pritegnejo vsak pogled

Vsaka sezona prinaša nov navdih. Modni dodatki Limi z vsako kolekcijo zaživijo v popolnoma novi luči. Ko iščete detajl, ki bo izpopolnil vaš modni slog, vam Limi ponudi celo zakladnico izvirnih idej, kako s torbico, uhani ali modno 'choker' ogrlico poživiti tudi najbolj preprosto obleko ali običajno belo T-shirt majico. V modnem butiku nakupovalnega centra Supernova Ptuj boste vedno odkrili najnovejše trende modnih dodatkov po ugodni ceni. Tu so barvite in elegantne torbice za vsako priložnost, praktične denarnice in nahrbtniki, šik rute, ki jih lahko privežete okrog vratu, na torbico ali z njimi popestrite čop, topli šali, kape in rokavice za popoln videz tudi v najbolj mrzlih dneh, pasovi, klobuki, etuiji, ročne ure, sončna očala, lasnice in drugi okraski za pričeske, ovitki za telefon ter seveda izjemen nakit, s katerim bo vsaka dama blestela. Od preprostih svetlečih uhanov in verižic za vsak dan do 'statement' prstanov, mogočnih visečih uhanov in ogrlic, ki jemljejo dih, modni dodatki Limi vedno pustijo vtis.

Limi – kakovostni modni dodatki po ugodni ceni

Prikupni modni butik Limi razveseljuje obiskovalce Supernove Qlandia Ptuj že od same otvoritve nakupovalnega centra. Kratko in sladko ime Limi je sestavljeno iz začetnic imen obeh ustanoviteljev, ki tako ambientu butika kot izboru ponudbe puščata svoj osebni pečat. Modni dodatki Limi so proizvedeni v Italiji, v avtentičnem modnem slogu italijanskih butikov, narejeni pa so tako iz naravnih kot umetnih materialov. Blagovna znamka Limi je atraktivna, dinamična in v koraku s časom, saj sledi trendom in v ponudbo vključuje najbolj vroče modne dodatke ta hip. Obiščite trgovino in se pustite navdušiti široki ponudbi torbic, šalov, rut, nakita in drugih modnih dodatkov za brezhiben slog.

Poleg trgovine v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Ptuj lahko čudovito ponudbo modnih dodatkov Limi najdete še v trgovini v Murski Soboti.