Big Bang | Ptuj | Supernova

Najširša ponudba računalništva, avdio-video opreme, zabavne elektronike, bele tehnike in gospodinjskih aparatov. Z ugodnimi pogoji nakupa, podaljšano garancijo in strokovnim pristopom Big Bang poskrbi za vse.

Big Bang

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Ormoška cesta 15
2250 Ptuj
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Izbrana ponudba priznanih znamk, ki vam polepša dan

Stopite v Big Bang Supernova Ptuj in se pustite navdušiti razsežnosti sodobne tehnologije. Odkrijte številne novosti in inovativne rešitve za dom, vrt, zabavo in prosti čas. Ne glede na to, ali se odločate za nakup električnega skiroja, pametne ure, drona ali zgolj iščete nov hladilnik ali zmogljivo klimatsko napravo, prijazno strokovno osebje trgovine vam bo z veseljem svetovalo in pomagalo poiskati pravo napravo za vas.

Big Bang – boljši nakup in UAU učinek

Podjetje Big Bang z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si je največji ponudnik avdio-video izdelkov in računalništva na slovenskem trgu. Poleg vodilnega položaja na omenjenih segmentih pa sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Big Bang se zavzema za dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihuje in bogati nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postaja močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. Boljša storitev, boljši nakup je vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajuje in še bolj aktivno pristopa k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa. To je tako imenovani UAU učinek, ki ga Big Bang zagovarja in pri kupcih dosega.